Erop uit Ameland


IMG_7147

Bent u ook een liefhebber van een vakantie in eigen land? Houdt u van een lekker lang weekend uitwaaien? Of van een midweek genieten van zon, zee en strand? Het kan op Ameland.

Wat is er leuker dan de kinderen te zien spelen in de duinen of op het strand. Of samen heerlijk wandelen door bos en duinen en te eindigen bij één van de strandpaviljoens. En als u liever fietst, kunnen zowel sportief als recreatief de nodige kilometers door de duinen, langs de waddenkust of via de leuke dorpen, gemaakt worden. Daarnaast kent het eiland meerdere musea en worden er het gehele jaar door op gebied van sport en cultuur evenementen georganiseerd. Kortom: Ameland heeft het allemaal.

Fietsen op AmelandOm dit alles te beleven, met uw gezin, vrienden of familie, dan bent u meer dan van harte welkom in onze vrijstaande vakantiebungalow Willy. Deze ruime 6 persoonsbungalow, ligt midden op het eiland, nabij het dorp Ballum en is prachtig gelegen aan de bosrand en tegen de duinen op het bungalowpark Roosdûnen.