Omgeving en activiteiten


In het bungalowpark en in de nabije omgeving vindt u de volgende zaken.

Vanaf mei – september is er gratis toegang tot het verwarmde openluchtzwembad. De wasserette is naast de ingang van het zwembad. Op het park is aanwezig op loopafstand:

  • Voetbalveld
  • Tennisbaan
  • Midgetgolf
  • Trampolines
  • Skatebaan

In het dorp Ballum kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Voor een snelle hap kunt terecht bij Plaza ’t Krûûspunt bij de rotonde bij het vliegveld. In het dorp kunt u eveneens genieten van diverse terrasjes en een lekker drankje nemen. Dineren, een uitgebreide lunch of genieten van het ‘wereldberoemde’ Nobeltje, doet u bij hotel Nobel, centraal gelegen in het dorp.

Ook vindt u daar fietsverhuur, paardrijverhuur, de speelboerderij en andere tijdsbestedingen. Mocht u Ameland vanuit de lucht willen zien, het vliegveld is vlakbij en het maken van een rondvlucht, parachutespringen behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u aan het strand tussen Ballum en Nes in strandzeilen/blokarten, powerkiten, boogschieten, branding kajakken, branding raften, golfsurfen, suppen etc. In de zomerperiode is er een strandwacht aanwezig op de stranden bij de vier dorpen. 

Ook de ander dorpen Buren, Nes en Hollum bieden u een keur aan activiteiten en uitgaansgelegenheden om te genieten van het prachtige Ameland, zoals u hieronder kunt lezen.

logo

 

 

 

 

 

 

 

Metz Para